+386 51 369 588 [email protected]
Select Page

Parmova ulica 53

1000 Ljubljana

}

Pon - pet 9.00 - 16.00

Sobota, nedelja zaprto

[email protected]

T: +386 51 369 588

Odvetnik za odškodnino

V primerih, ko ste bili s strani tretje osebe oškodovani ima vsekakor smisel, da se kontaktira odvetnika za odškodnino, ki vam bo pogovoru z vami pojasnil ali morda obstaja odškodninska odgovornost povzročitelja škode. Ta ni vedno podana, saj je v nekaterih primerih izključena v drugih pa niso podane vse predpostavke kot. npr. krivda povzročitelja, odsotnost vzročne zveze. itd. Šele po prejemu vseh informacij vam bo odvetnik za odškodnino dejansko potrdil kakšne so možnosti uspeha.

V primerih kadar je možnost uspeha dovolj visoka, se boste z odvetniki za odškodnine lahko dogovorili za plačilo po uspehu oz. za procentualno plačilo glede na uspeh odškodninskega zahtevka. To pomeni, da vam odvetnik za odškodnine ne bo računal za pripravo odškodninske tožbe niti vam ne bo računal za zastopanje pred sodiščem. Zaračunal vam bo šele na koncu sodnega postopka in še to le v primeru uspeha. Glede na to, da odvetniki za odškodnino v takšnih primerih precej tvegajo, bo takšen dogovor možen le v tistih primerih, kjer je možnost uspeha zelo visoka.

Odškodninski odvetnik

Odškodninski odvetnik je v prvi vrsti pravni strokovnjak, ki vas bo zastopal pred sodiščem in s svojimi argumenti in znanjem za vas pridobil čim večjo odškodnino. Dober odškodninski odvetnik pa zna biti tudi dober pogajalec, ki lahko v določenih primerih doseže izplačilo odškodnine na podlagi sklenitve izvensodne poravnave z nasprotno stranko. Na ta način se izogne dolgemu sodnemu postopku ter do poplačila odškodnine pride bistveno hitreje kot če bi vlagal odškodninski zahtevek pred sodiščem. Tudi mi si za svoje stranke vedno prizadevamo zaključiti izvensodno poravnavo ter doseči, da odvetnik odškodnino čimprej prenese na svojo stranko.   

Odvetniška pisarna za odškodnine

Smatramo se za izkušeno odvetniško pisarno za odškodnine, saj svoje stranke redno zastopamo v sodnih ter izvensodnih odškodninskih sporih. Pri določitvi višine odškodnine vselej izhajamo iz sodne prakse iz katere izhaja višina odškodnine v podobnih primerih. Prav tako s svojimi strankami odrto komuniciramo ter jim tudi povemo v kolikor menimo, da se vložitev tožbe za odškodnino ne splača vložiti oz. kadar menimo, da je možnost uspeha nizka. Menimo, da je to edini način, da odvetniška pisarna za odškodnine ohrani svojo reputacijo ter zaupanje strank na dolgi rok.

Kontaktirajte nas

Obiščite nas, pokličite ali pa nam pustite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Obiščite nas

Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana

Pokličite

+386 51 369 588

Pišite nam

© Gorazd Snoj 2019 | All rights reserved | Privacy Policy