+386 51 369 588 [email protected]
Select Page

Parmova ulica 53

1000 Ljubljana

}

Pon - pet 9.00 - 16.00

Sobota, nedelja zaprto

[email protected]

T: +386 51 369 588

Odvetniška pisarna v centru mesta Ljubljana

Odvetniki v naši odvetniški pisarni v Ljubljani vam bodo radi pomagali pri vašem pravnem problemu. Za posvet pri odvetniku se je potrebno predhodno naročiti, in sicer bodisi po telefonu bodisi po elektronski pošti.

Vaša pravica je naša prioriteta

Dobrodošli na spletni strani Odvetniške pisarne Snoj. Vsekakor upamo, da boste na njej našli nekatere za vas zanimive informacije ter nas seveda kontaktirali v kolikor boste imeli dodatna vprašanja. Glavni cilj naše Odvetniške pisarne ni zgolj izobraževati stranke ter jim nuditi pravno svetovanje temveč predvsem varovati njihove pravice kadar je to potrebno. Pravni predpisi obstajajo z namenom, da se v družbi zagotovi red in prepreči samovoljna ravnanja posameznikov. Brez pravil bi v družbi vladal kaos. Prav iz tega razloga nam je všeč latinski rek “Legum servi sumus ut liberi esse possimus”, katerega avtor je Mark Tulij Cicero, znani rimski državnik, pravnik in filozof, ki v prevodu pomeni »Podrejamo se zakonom, da smo lahko svobodni.« Mi bi ta rek še izpopolnili, in sicer bi rekli Podrejamo se zakonom, da smo lahko svobodni ter da z njimi varujemo naše pravice. Vabljeni ste, da se oglasite v naši odvetniški pisarni, še posebej v primeru, da nastopi potreba po varstvu vaših pravic.

Odvetniki v odvetniški pisarni Snoj nismo le strokovnjaki na naših pravnih področjih temveč imamo tudi izkušnje pri svetovanju in reševanju težav naših strank, pri čemer jim poskušamo svetovati celostno. Praksa kaže, da imajo stranke naše odvetniške pisarne v Ljubljani pogostokrat še druge pravne težave, ki se jih niti ne zavedajo ter nanje ob obisku niti ne pomislijo. Cilj naših odvetnikov je, da se težave strank rešijo dokončno in ne le začasno ali zgolj površinsko. Sedež naše odvetniške pisarne je v Ljubljani. Splošno znano je, da je odvetnikov v Ljubljani veliko, velika ponudba pa je za stranko, ki išče odvetnika vedno pozitivna. Menimo namreč, da veliko število odvetnikov v Ljubljani pripomore k boljši izbiri za stranke, prav tako obstaja manjša verjetnost konflikta interesov, kar vse lahko pozitivno vpliva na poslovni odnos med odvetnikom in stranko. Ljubljana ima kot glavno in največje slovensko mesto tudi velik obseg sodnih postopkov kjer se obravnavajo najrazličnejši pravni problemi. Prav velika raznovrstnost pravnih problemov pa od odvetnika v Ljubljani zahteva široko poznavanje različnih pravnih problemov.

Odvetniki v Odvetniški pisarni Snoj se tega zavedamo ter si posledično prizadevamo strankam svetovati na različnih pravnih področjih z upoštevanjem najnovejših predpisov ter najnovejše sodne prakse. Stranka naj se za kakršnokoli zastopanje v upravnih ali sodnih postopkih vedno obrne na odvetnika in ne na kakršnegakoli pravnika. Nizka cena odvetnika naj ne bo merilo izbire odvetnika, temveč naj bodo glavno merilo odnos do stranke ter strokovnost. S kakovostnim pravnim svetovanjem ter zastopanjem s strani odvetnika se lahko na dolgi rok izognete marsikaterim drugim težavam in dodatnim stroškom. Vsi odvetniki smo člani Odvetniške zbornice Slovenije in imamo zavarovano svojo poklicno odgovornost. Z obiskom naše odvetniške pisarne v Ljubljani boste na dolgi rok vsekakor prihranili, saj so naše pravne storitve kakovostne, naš cilj pa je zadovoljna stranka. Kljub navedenemu odvetnika vedno povprašajte o stroških zastopanja, saj so si ti lahko od odvetnika do odvetnika ter od odvetniške pisarne do odvetniške pisarne zelo različni. Odvetnik pri zastopanju stranke lahko izhaja iz odvetniške tarife, lahko pa s stranko sklene ločen dogovor. Ločen dogovor je včasih potreben, saj odvetniška tarifa v določenih primerih ni uporabna, včasih pa niti ni v interesu stranke. Kakšna metoda obračunavanja odvetniških storitev bo izbrana, je torej v glavnem odvisna od dogovora med odvetnikom in stranko. V naši odvetniški pisarni imamo pravilo, da stranko vedno vnaprej obvestimo kakšni bodo dejanski odvetniški in sodni stroški s čimer preprečimo, da bi bila stranka presenečena nad stroški. Odnos med odvetnikom in stranko je zato v tem delu povsem transparenten kar v končni fazi pripomore k večjemu zaupanju med stranko in odvetnikom ter na ta način k boljši pravni in odvetniški storitvi.

Naši odvetniki si prizadevajo na vsak klic in na vsako elektronsko pošto odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Odvetniki v Ljubljani

Odvetnik v naši odvetniški pisarni v Ljubljani stranke sprejema na podlagi predhodnega dogovora. Predhodni dogovor omogoči, da bo stranka imela zagotovljen termin, odvetniku pa omogoči, da se po potrebi vnaprej seznani s pravnim problemom. To še posebej velja v primerih kadar stranka želi, da se odvetnik že vnaprej seznani z obsežnejšo dokumentacijo. Poslovni čas naše odvetniške pisarne v Ljubljani je od 8:00 do 16:00 ure od ponedeljka do petka. Uradne ure naših odvetnikov niso fiksne, se pa navadno izvajajo le v okviru omenjenega poslovnega časa odvetniške pisarne. V kolikor bi si želeli pravno svetovanje izven poslovnega časa, se o tej možnosti pogovorite s svojim odvetnikom. Odvetniki v naši pisarni so včasih zasedeni in ne morejo takoj odgovoriti na vsak telefonski klic ali elektronsko pošto. Vsekakor pa si naši odvetniki prizadevajo, da se vrne vsak klic ter odgovori na vsako elektronsko pošto, in sicer v najkrajšem možnem času.

Kontaktirajte nas

Obiščite nas, pokličite ali pa nam pustite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Obiščite nas

Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana

Pokličite

+386 51 369 588

Pišite nam

© Gorazd Snoj 2019 | All rights reserved | Privacy Policy